Julevent
Jultallrik med småvarmt
Prisexempel: Grand Prix-paketet + Jultallrik fr 899:-/person (minst 15 personer eller mot förfrågan)
Julmat från Stig Holm Catering Norrköping
Torsdag och fredagar 28 november till 20 december kl 12-21
(övriga dagar mot förfrågan)
Kall Jultallrik:
Inlagd Kryddsill
Gravad Lax med Hovmästarsås
Varmrökt Laxmousse på rågbröd
Rödbetssallad
Ägghalva med Kräftskagen
Julskinka med SH´s Julsenap
Rökt Hjortstek, med äpple- och pepparrotscoleslaw
Leverpastej, rökt Viltkorv
Brieost
Smör, vörtbröd
Småvarmt innehållande:
Krämig Janssons Frestelse
Ingefära & hickorygriljerade Revbenspjäll
Hemlagade Köttbullar (förstås!)
Prinskorv, Rödkål
Dessert:
Mjölkchoklad & Saffranspannacotta med
vaniljmarinerade Hallon,mandelcrunch
Jullandgång
Prisexempel: Grand Prix + Jullandgång fr 699:-/kuvert (minst 6 personer)
Tisdag och onsdag (kl 12-18), torsdag och fredagar (kl 12-21)
28 november till 20 december
(övriga dagar mot förfrågan)
Jullandgång på halv hålkaka från Jannes Hembageri i Söderköping.
Ägg med räkor
Leverpastej
Julskinka med senap
Köttbullar med rödbetssallad
Kryddinlagd Sill
Lax med hovmästarsås