Julevent

Jultallrik med småvarmt

Prisexempel: Grand Prix-paketet + Jultallrik fr 899:-/person (minst 15 personer eller mot förfrågan)

Julmat från Stig Holm Catering Norrköping

Torsdag och fredagar 28 november till 20 december kl 12-21

(övriga dagar mot förfrågan)

Kall Jultallrik:

Inlagd Kryddsill

Gravad Lax med Hovmästarsås

Varmrökt Laxmousse på rågbröd

Rödbetssallad

Ägghalva med Kräftskagen

Julskinka med SH´s  Julsenap

Rökt Hjortstek, med äpple- och pepparrotscoleslaw

Leverpastej, rökt Viltkorv

Brieost

Smör, vörtbröd

 

Småvarmt innehållande:

Krämig Janssons Frestelse

Ingefära & hickorygriljerade Revbenspjäll

Hemlagade Köttbullar (förstås!)

Prinskorv, Rödkål

Dessert:

Mjölkchoklad & Saffranspannacotta med

vaniljmarinerade Hallon,mandelcrunch


Jullandgång

Prisexempel: Grand Prix + Jullandgång fr 699:-/kuvert (minst 6 personer)

Tisdag och onsdag (kl 12-18), torsdag och fredagar (kl 12-21)

28 november till 20 december

(övriga dagar mot förfrågan)

Jullandgång på halv hålkaka från Jannes Hembageri i Söderköping.

Ägg med räkor

Leverpastej

Julskinka med senap

Köttbullar med rödbetssallad

Kryddinlagd Sill

Lax med hovmästarsås

IMG_0741.JPG
Image 12.JPG